DE WIT STUKADOORS: VAKWERK IN STUCWERK

De Wit Stukadoors is al sinds 1980 uw stucwerkspecialist. Het familiebedrijf uit Hoogkarspel werkt voor zowel particulieren als bedrijven in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. Met een vestiging in Amsterdam bedienen wij ook de hele Randstad. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine projecten én in de regio Amsterdam ook voor spoedwerk. Zowel bij renovatie als nieuwbouw creëren we elke gewenste stijl. Met glad stucwerk, sierpleister (spachtelputz), verf of latex spuiten en het gebruik van lijstwerk en ornamenten. Voor een klassieke sfeer of een strakke, moderne uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar goed advies is essentieel. Onze vakmannen helpen u graag. Van advies tot uitvoering.

ONZE KLANTEN.

U kunt ons inschakelen voor grote en kleine renovatieprojecten van bestaande woningen en nieuwbouw. Onze klanten zijn zowel bedrijven als particulieren. Ook werken wij veel voor VVE’s, expats en horeca.

STUUR EEN BERICHT.

Wij horen graag wat uw wensen zijn en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.. Neem vrijblijvend contact met ons op.