Diensten

GLAD PLEISTERWERK

Glad pleisterwerk is een veel toegepaste afwerking binnen het stucwerk. Dit gladde pleisterwerk vormt de basis voor een verdere afwerking met latex of verfspuit door u gewenste kleur. Voor andere alternatieven adviseren wij u graag.

Vraag een offerte aan
GLAD PLEISTERWERK

SIERPLEISTER

Sierpleister is een verzamelnaam voor diverse structuurpleisters. De meest bekende is spachtelputz. Het gebruik geeft een specifieke luxe uitstraling aan muren. Sierpleisters zijn in verschillende structuren, korreldiktes en kleuren te verkrijgen, ze bestaan uit een kunsthars gebonden product, Daardoor is het een dusdanig hard materiaal dat beschadigingen en krassen nauwelijks voorkomen.

Vraag een offerte aan
SIERPLEISTER

PLAFOND AFWERKING

Voor de afwerking van plafonds werken wij met verschillende technieken en producten. Zowel voor moderne plafonds als klassieke plafonds met lijsten en ornamenten. Net wat past bij uw stijl en inrichting. We geven de plafonds kleur met een moderne ‘airless’ verfspuit voor het beste eindresultaat.

Vraag een offerte aan
PLAFOND AFWERKING

VERF SPUITEN

Verfspuiten van wanden of plafonds zorgt voor een super strak eindresultaat.

Wij vernevelen de muurverf of latex op een schone en duurzame wijze voor een langdurig resultaat. Dit ‘airless’ verfspuit zorgt voor een hoge kwaliteit afwerking, die je met rollen of kwasten niet kunt realiseren.

Vraag een offerte aan
VERF SPUITEN

LIJSTWERK EN ORNAMENTEN

Lijsten en ornamenten versieren uw plafonds en/of wanden. De decoraties van gips geven een traditioneel, klassiek of juist strak en modern effect. Passend bij uw persoonlijke smaak en interieur. Of het nu gaat om een hoek of wandlijst, wij leveren en monteren alle soorten plinten en rozetten, zoals de meest voorkomende “Amsterdamse” platte plint.

Vraag een offerte aan
LIJSTWERK EN ORNAMENTEN

BETONLOOK

De betonlook is een verzamelnaam voor alles wat op beton lijkt. Het is een uniek, trendy, vintage en eigenwijs product. Het past zowel bij een modern als een klassiek interieur. Wij werken onder andere met de materialen Beal mortex, Microtopping, Base Beton en Brander stuco matt. Een betonlook kan in veel verschillende kleuren en kan overal worden toegepast. Wij gaan graag met u in gesprek over de wensen, mogelijkheden en alternatieven.

Vraag een offerte aan
BETONLOOK

Spoed

Waterschade of lekkage die spoed vereist? Onze spoed stukadoors in regio Amsterdam staan, op afspraak, binnen een paar dagen voor uw deur. Onze spoedservice geldt alleen voor Amsterdam en directe omgeving.

Meer informatie

ONZE KLANTEN.

U kunt ons inschakelen voor grote en kleine renovatieprojecten van bestaande woningen en nieuwbouw. Onze klanten zijn zowel bedrijven als particulieren. Ook werken wij veel voor VVE’s, expats en horeca.

STUUR EEN BERICHT.

Wij horen graag wat uw wensen zijn en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.. Neem vrijblijvend contact met ons op.